Groep 1-2 blauw 2018-2019

Groep 1-2 blauw heeft 23 lieve, gezellige, grappige, behulpzame en leergierige leerlingen.

Er zijn 2 leerkrachten; juf Eline (maandag en dinsdag) en juf Daphne (woensdagochtend, donderdag en vrijdagochtend). In het begin van de week hebben wij ondersteuning van een MBO- stagiaire: Jennika.

Na elke vakantie komen er weer nieuwe kinderen in onze klas en zo wordt onze groep steeds aangevuld en krijgen wij meer vriendjes en vriendinnetjes om mee te spelen.

Elke week werken wij aan nieuwe doelen voor rekenen, taalontwikkeling, sociale vorming maar bijvoorbeeld ook beweging. Deze doelen worden aangeboden in de grote kring, de kleine kring, tijdens het spelen en werken, tijdens de gym en het buitenspelen.

Wij vinden het erg belangrijk dat de kinderen veel bewegen. Daarom doen wij tussendoor veel beweegspelletjes. Door middel van smartbreaks (in de klas) en beweegwijs (op het schoolplein) leren de kinderen door te bewegen.

Twee keer in de week krijgen de kinderen Engels aangeboden.

Elke dag besteden wij aandacht aan het elkaar goed leren kennen en te BRONnen: we gaan Beleefd, Rustig (én Respectvol), ook Aardig en Netjes met elkaar en de materialen om.